“Een automaat koop je,
maar service moet je bieden”

Service en onderhoud: twee belangrijke pijlers waar we bij limcaf al vanaf het prille begin veel waarde aan hechten. De oprichter van vantienen, het zusterbedrijf van limcaf, zei het al: “Een automaat koop je, maar service moet je bieden.” Het is niet voor niets dat dit feilloos aansluit op de missie van limcaf.

Natuurlijk gaan we met onze tijd mee. Zeker als het om service gaat. Om die reden maken we gebruik van een innovatief systeem waarmee we de status van elk apparaat afzonderlijk perfect in beeld kunnen houden en onze service hier heel eenvoudig op af kunnen stemmen.

Echte service zit ‘m uiteraard niet (alleen) in de juiste apparaten, maar ook in mensen. Omdat wij dit bij limcaf zo belangrijk vinden, investeren we volop in de ontwikkeling van onze medewerkers. De technische dienst bijvoorbeeld, wordt zowel intern als extern opgeleid om ervoor te zorgen dat ze bekend zijn met het volledige assortiment en alles wat daarbij komt kijken. Hierdoor zijn zij in staat om snel en op de juiste manier (attent) te reageren op elke melding. Lukt het hen niet om een machine ter plaatse te repareren? Dan wordt er in overleg met jou als klant een tijdelijke oplossing geboden. Want bij limcaf doen we er natuurlijk alles aan om die juiste koffievoorziening te allen tijde te garanderen.

Werkplaats

In onze ruim opgezette werkplaats worden nieuwe automaten en occasions voorbereid en naar wens van de klant afgesteld. Automaten, waarvan reparatie of onderhoud op locatie niet mogelijk is, worden hier zorgvuldig gedemonteerd en hersteld. Wij zijn daarnaast geautoriseerd ‘Jura-dealer’ en officieel servicepunt.

Onze servicedienst is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Buiten kantooruren kun je een beroep doen op onze storingsdienst. In geval van nood zijn onze monteurs op werkdagen en in de weekenden tot 21.00 uur ’s avonds bereikbaar.

Magazijn

Wanneer je voor limcaf kiest, kies je voor het gemak van één leverancier. Ons assortiment is namelijk zoveel breder dan koffie alleen. Bestel telefonisch of per mail alle producten die je nodig hebt om jouw koffiebeleving compleet te maken. We beschikken over een groot magazijn waar vrijwel alle producten uit ons assortiment op voorraad zijn. Om die reden kunnen we een levering van maximaal drie werkdagen garanderen.

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.