Eindelijk is het zover! De vantienen orienta heeft een nieuw jasje gekregen, maar… de inhoud blijft natuurlijk precies hetzelfde. Deze koffie bestaat voor zestig procent uit Braziliaanse arabica en veertig procent robusta met een medium roast. De eerste echte ‘goeie koffie’ op het gebied van espressobonen. De koffie heeft een milde, ronde afdronk en medium body. Geniet van de lichtzoete smaak met tonen van noten.

Rainforest Alliance certificering
Limcaf vindt het erg belangrijk dat de vantienen orienta is voorzien van een Rainforest Alliance certificering en wil graag bijdragen aan een betere wereld voor mens en natuur. Dat is dan ook de reden dat de koffie, in samenwerking met Simon Lévelt, verantwoord wordt ingekocht bij Rainforest Alliance CertifiedTM farms. (www.rainforest-alliance.org)

limcaf ‘goeie koffie’
De melange van de vantienen orienta is speciaal voor vantienen (en natuurlijk limcaf) samengesteld, gebrand en verpakt door Simon Lévelt. Een heerlijk product wat bijdraagt aan onze missie en visie; ‘goeie koffie’ overal, altijd en voor iedereen bereikbaar maken, dát is waar limcaf voor staat!

Simon Lévelt
Simon Lévelt heeft een passie voor koffie. Een passie die zich vertaalt in ambachtelijke en kleinschalige productie, rechtstreekse handel met koffieproducenten en een voorkeur voor biologische en gecertificeerde kwaliteit. Het vakmanschap en de duurzame bedrijfsfilosofie van Simon Lévelt geven de garantie voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Een product waar we trots op zijn!

vantienen orienta

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.