Over ons.

Een blik terug in de tijd leert ons dat in 1987 wijlen Jean Duckers opstapte als  vertegenwoordiger in het grootverbruik bij koffiebranderij “De Drie Mollen”. Hij werd  zelfstandig  koffieleverancier. In de huidige tijd wordt zijn bedrijf LIMCAF Koffie Service  Systems geleid  door zijn vrouw Evelyne en zijn dochter Sandra. Samen met behulp van hun  medewerkers hebben zij LIMCAF in de afgelopen jaren doen groeien naar een  koffieautomatendealer  waarbij authenticiteit, kwaliteit en veelzijdigheid hoog in het vaandel  staan.

LIMCAF Koffie Service Systems levert koffie- en warme drankenautomaten aan bedrijven en instellingen in Limburg en de Euregio. LIMCAF is daarbij in bijna meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een professionele partner op het gebied van koffie en thee binnen het bedrijfsleven. Wij integreren juist advies met een goede service en zijn in staat de verwachtingen van onze klanten waar te maken.

Koffie wordt dagelijks gedronken en toch wordt de meerwaarde vaak vergeten in de ‘waan van de dag’. Wij van LIMCAF realiseren ons als geen ander hoe belangrijk de momenten dat we koffie drinken zijn in uw dagelijks leven. Koffie en thee staan voor een moment van rust en een energieke start van de dag.
Waardevol voor uw medewerkers en voor uzelf. En wat te denken van uw klanten?

LIMCAF kan u een eenvoudig antwoord bieden op de complexe koffievraag in uw bedrijf. Wat is er geschikt voor u en welke wensen heeft u? Wij bieden u kwalitatief hoogwaardige koffieconcepten, waarbij onze koffiemachines de basis vormen. Onze klanten ontzorgen, korte lijnen en een specialistische insteek vormen de basis en een goede standaard voor uw oplossing.

Onze ambitie verschuilt zich in het feit dat wij aansluiting willen vinden bij al uw wensen. Met  de lekkerste koffie en thee en de beste oplossingen bieden wij u waarde gedurende uw  dagellijkse werkdag. Laat u verrassen door de onweerstaanbare smaak van koffie en design.


Met LIMCAF kan het echte koffiedrinken beginnen.
Voor de Lekkerste koffie en de Beste service!