TIEN170506_Vacature_Verkoopadviseur 370 pix website

Maandag 24 Juli 2017

LIMCAF Koffie Service Systems is een leverancier van koffie-, espresso- en vendingmachines en bijbehorende ingrediënten in Limburg en de Euregio.
Wij zijn in 30 jaar uitgegroeid tot een professionele partner op het gebied van koffie en thee binnen het bedrijfsleven. Onze jarenlange kennis en ervaring helpt klanten in het voorzien van een passend advies voor de heerlijkste koffies. Wij integreren juist advies met een goede service. Wij zijn in staat de verwachtingen van onze klanten waar te maken en staan bekend om onze 24uurs service. Voor meer informatie zie www.limcaf.nl
In oktober verhuizen we naar een nieuwe locatie in Stein waar we onze klanten gastvrij kunnen ontvangen in onze showroom: ‘De wereld van koffie’.

Voor deze nieuwe start met een nieuwe showroom zijn we op zoek naar een verkoopadviseur voor Zuid Limburg. Woonachtig in de regio is een pré.

Functieomschrijving:
Adviseren aan nieuwe en bestaande klanten
Het verkopen van koffie-, espresso- en andere drankautomaten
Relatiebeheer van een aan jou toegewezen klantengroep

Profiel:
MBO+ / HBO niveau
Commercieel ingesteld
Goede contactuele eigenschappen
Teamplayer
Enthousiast en klantgericht

Onze voorkeur gaat uit naar minimaal drie tot vijf jaar werkervaring in een commerciële functie.Wij bieden een afwisselende functie in een groeiend en ambitieus bedrijf. Onze sleutelwoorden zijn: collegiaal, kwaliteit, veelzijdig, enthousiast, authentiek, klantgericht, besluitvaardig, vol overtuigingskracht en gedreven.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze sollicitatie, dan kun je contact opnemen met: Sandra Duckers, 046 - 433 93 83
Sollicitaties kun je sturen naar:
Sandra Duckers
sandra@limcaf.nl

Juli actie 2017

20170807-Cafitesse5051-Banner

Juli actie 2017

20170807-Cafitesse-Excellence -Banner

Samenwerking Limcaf - van Tienen

van tienen logolimcaf logo website

Maandag 24 Juli 2017
Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Van Tienen drankautomaten en Limcaf Koffie Service Systems een verdergaande samenwerking aangegaan zijn. Mede hierdoor zal Limcaf eind oktober gaan verhuizen naar een nieuwe locatie waar zij met een compleet nieuwe showroom “de wereld van koffie” aan hun klanten voorstellen

Van Tienen drankautomaten is een bekende naam in Noord Brabant en heeft, net als LIMCAF, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Voor Van Tienen betekent de samenwerking ook de mogelijkheid om verder uit te breiden in Limburg.

Zowel Limcaf als van Tienen hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met hun klanten en leveranciers en blijven beiden vanuit hun huidige vestigingsplaats werkzaam.


 

 

 

NIEUW: NESCAFÉ met Microgrinds

donderdag, 22 september, 2016
In de nieuwe NESCAFÉ koffie zitten nu fijne versgemalen bonen (Microgrinds), voor een vollere koffiesmaak en verbeterde geur.

nescafe_alegria_koffieblends_met_microgrinds_voor_in_de_koffiemachine_0

Laat uw werknemers en gasten zelf proeven.

U zult overtuigd zijn van de smaak en het gemak van onze nieuwe koffieblends, welke variëren van light- tot dark-roasted met ieder een eigen karakter en intensiteit. Alle ingrediënten voor heerlijke koffie.

Profiteer nu en probeer NESCAFÉ zelf en vraag een proefplaatsing aan.

proefplaatsing button

Ontdek de BUONDI koffiebonen

Buondi_E-MAILhandtekening

De beste blends van Arabica en Robusta bonen zorgen voor de heerlijke smaak van BUONDI. 
Ons assortiment biedt 3 bonenblends, elk met een eigen karakter en intensiteit.

De BUONDI koffiebonen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de NESCAFÉ combi-machines. De beleving van bonen én het gemak en snelheid van instantkoffie, in één machine.

nescafe_buondi_perfetto_introductie_actie_koffiemachine

Profiteer nu tijdelijk van €250 korting bij aanschaf van een NESCAFÉ Alegria 10/60 koffiemachine in combinatie met de nieuwe BUONDI Perfetto 100% Arabica koffiebonen.

proefplaatsing button