KOFFIE, THEE & MEER

U wilt uiteraard een goede service bieden aan uw bezoekers, klanten en eigen medewerkers.
Om deze goede service te bereiken willen wij u graag informeren over de mogelijkheden binnen ons assortiment. LIMCAF staat namelijk niet alleen garant voor een heerlijk kopje vers gezette koffie, maar ook voor een complete kop koffie. Voor bedrijven van grote omvang, of van kleine met slechts een aantal medewerkers hebben wij een gevarieerd aanbod in aanverwante producten zoals melk, suiker, koekjes, bekers, disposables en meer.
Bekijk hieronder een greep uit de opties en bestel via ons mailadres bestelling@limcaf.nl of ons bestelformulier.

KOFFIE

Met ruim 25 jaar ervaring weet LIMCAF koffie service systems wat de juiste oplossing is. Met onze kennis en passie bent u verzekerd van goed advies en perfecte service. Wat uw smaak en wensen ook zijn, bij LIMCAF vindt u altijd een oplossing die bij u past. Wilt u meer weten over al onze koffievoorzieningen? Wij helpen u graag verder.

THEE

We zijn van mening dat thee het meest bijzondere drankje is dat er bestaat. Of je nu thuis bent of onderweg, met vreemden of met vrienden: Voor ieder denkbaar moment bestaat er perfecte thee. Thee is voor ieder moment en juist daarom heeft LIMCAF voor u een fijne selectie aan theesmaken om u een zo breed mogelijk aanbod te kunnen geven.
Wilt u meer weten over de opties? Neem dan gerust contact op.

SUIKER EN MELK

Een complete koffieservice van LIMCAF kan niet bestaan zonder het aanbod van suiker en melk. Wij leveren onze diensten aan zowel grote als kleinere bedrijven. Neemt u vooral contact op voor de mogelijkheden die voor u gepast zijn.

CUP-A-SOUP

Wilt u wel eens wat anders in uw werkomgeving? Wij leveren ook cup-a-soup. Altijd iets hartigs en even een opkikker voor op het werk. De verschillende varianten bieden allerhande mogelijkheden. Laat u informeren en neem contact met ons op!

FRISDRANK

Naast onze hoofdproducten koffie en thee, leveren wij ook frisdranken. Ook hierin bieden wij kwaliteit en sterke merken. Voor ieder wat wils! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

PORSELEIN

Bij LIMCAF kunt u ook terecht voor uw dagelijks benodigd serviesgoed. Koffiekopjes, theemokken en meer. Met de mogelijkheid alles te laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Zo is het visitekaartje helemaal compleet! Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

BESTELFORMULIER